Prospaný první poločas nás stál body

SK Třeboradice ˝B˝ – Sokol Dolní Počernice ˝B˝ 2:1 (2:1)

Ano jak už bylo napsáno v nadpise první poločas jako bychom nebyli na hřišti(snad vyjma gólové situace), přesto jsme ještě měli šanci na otočení skóre ve druhém poločase. Opět jsme ale ztroskotali na koncovce a to co jsme v druhém poločase dokázali neproměnit, si jiný tým nevytvoří za zápas celý. Ale asi proto hrajeme okres, základem je aby to hráče bavilo a druhý poločas byl opravdu plný zábavy:).

1.-5.min – domácí se do nás pustí pěkně zhurta, nepůjčí nám balón a my jsme schopni odvracet míče jen za cenu bezhlavých odkopů. 6.min – útočník domácích se hezky obtočí okolo TTéčka a vypálí tvrdou střelu, ta jen těsně mine šibenici Pícovi branky (ano náš nejlepší střelec opět musí chytat!!!). 7.-25.min – domácí volí jednoduchý styl hry, dlouhé nákopy za obranu, což nám činí obrovské problémy. Nutno podotknout, že domácí stoper kope míče opravdu přesně do nebezpečných prostor. My jsme hluboko zatažení, takže v momentě získání míče(Fíla, Kohy..Hami) není s kým si narazit nebo o koho obehrát soupeře. Jsme velmi slabí na míči, vypadáváme ze soubojů a na štíru jsme i s přihrávkami. 26.min – další z nákopů za obranu, Bezny na vteřinu zaváhá a je zle. Domácí útočník na nic nečeká a z hranice vápna střílí pumelicí první branku utkání, Píca je bez šance, 1:0. 27.min – trocha štěstí nám ale vzápětí přihrává vyrovnání, Kohy jde do souboje a míč se převalí přes domácího stopera. Kohy si ho doběhne a jde sám na branku. Nemá se ale k zakončení a už to vypadá na zahozenou šanci. Zčista jasna se u něj objeví Hami a Kohy mu nasměřuje nezištně přihrávku před prázdnou branku, 1:1. Obraz hry se ale nemění, domácí dál tvrdí muziku. 35.min – další z parádních pasů od domácího stopera, útočník jen lehce míč přizvedne nad obranu a tam už pádí z levého křídla další domácí hráč. Tady trochu zaspal Aleš, hráč má tak čas střelu přesně zamířit a opět nedává Pícovi šanci, 2:1. 40.min – domácí křídelník uniká Horčovi a nacentruje přesně na úplně volného spoluhráče, ten hlavou zaměstnává pozornost Píci. Ten ale předvede fantastický zákrok a domácí tak kopou pouze roh, z něj už ale nic nevytěží. Do půle už se nic oku lahodícího neurodí a tak odcházíme do šatny značně sklesle.

Do druhého poločasu vyrážíme s obměněným rozestavením, je potřeba eliminovat dlouhé nákopy za naší obranu a zároveň vytvořit větší tlak na domácí obránce. Najednou jsme jako pokropení živou vodou, jen to proměňování, to je děs běs. 48.min – Bělouš se proháčkuje po křídle a už má před sebou pouze brankáře, trefuje ale pouze tyč. Máme navrch, domácí se teď pokouší pouze o rychlé protiútoky. Ty jakžtakž zvládáme odvracet nebo jejich útočící hráči mají nepřesnou mušku. 55.min – další Běloušova akce, pokus o střelu ale na poslední chvíli zblokuje poslední obránce. 66.min – Kohy vymíchá několik hráčů, míč si poté ale připraví na slabší levačku a střela jde nad. 70.min – další Fílův průnik, přihrává pod sebe na Máru. Ten ale v jasné šanci brankáře neprostřelí!!! Odražený míč se dostane k Urbimu, jeho střela ale trefuje pouze ležícího gólmana domácích!!! 77.min – opět únik Fíly, už všichni zvedáme ruce….bohužel je i na poslední chvíli zvedne brankář a gólovou střelu vyráží!!! 79.min – další akce, tentokrát přenáší hru Urbi na volného Tomáše GG. Ten se zbaví obránce, ale střílí slabší levou a gólman tak lehce chytá. Teď už se opravdu všichni hráči snaží útočit, domácí tak mají možnost k brejkům. 84.min – jeden z povedených brejků, k našemu štěstí jeden z domácích útočníků zahamouní a místo přihrávky volí střelu, ta jde mimo. 86. min – další brejk už domácí vyřeší mnohem lépe, ale Píca skvěle zakročí a stále nás tak drží v šanci o vyrovnání. Tady si bohužel musím postěžovat na rozhodčí a to jak na domácího pomezního, který se posledních 20.minut proměnil v manifestanta v prvomájovém průvodu, tak na hlavního, který mu to všechno ˝žral˝ a navíc čekal na skočení 90.minuty na tabuli víc než domácí hráči a nenastavil snad ani sekundu…..Závěr tak už probíhá spíše v křeči, dlouhé(tedy spíš krátké) nákopy jsou nepřesné nebo přímo na hlavy domácích obránců a tak se již do žádného slibného zakončení nedostáváme:(.

Co na závěr – první půle byla hoši opravdu bídná, je na škodu že jsme ji neodehráli v podobném tempu jako tu druhou. Dle mého názoru jsme si alespoň bod zasloužili, ale nakonec nemáme žádný. Vím, že to že zahazujete šance neděláte schválně, ale je potřeba se při těchto příležitostech víc soustředit. Samozřejmě hrajeme pro radost, ale ta je přeci větší po vyhraném zápase…tak doufám, že hned v dalším zápase to napravíme:).

GólyNejlepší hráčStřídáníKarty



27.m: A.Hamiollava


F.Fiala

60. min: L.Urban (★★★½) za M.Horčík
60. min: T. Kőrbler (★★★) za A.Novotný
73. min: J.Kőrbler (★★★) za F.Fiala
73. min: M.Čížek (★★★) za A.Hamiollava



88.min. J.Kohoutek
L.Picek
★★★½
M.Beznoska
★★★½
P.Strouhal
★★★½
T.Tomáš
★★★½
F.Fiala
★★★½
A.Novotný
★★★
M.Štěpán
★★★½
F. Běla
★★★½
J.Kohoutek
★★★½
M.Horčík
★★★
A.Hamiollava
★★★½