Děs,běs a bída…..

Sokol Písnice – Sokol Dolní Počernice B 4:0 (3:0).

Ano je to tak, poslední zápas sezóny byl z naší strany tak trochu křeč. Ale popořádku….tolik omluvenek jako na tento zápas jsem ve svém fotbalovem životě ještě nezažil. Takže na zápas cestoval každý kdo měl ruce a nohy, a to jsem se ještě modlil aby do druhého poločasu dorazili domluvení mladší dorostenci. Domácí tým se naopak sešel, snad kvůli tomu že po tomto zapase měli rozlučku, snad ve dvou kompletních jedenactkách. Naše nekompletní jedenáctka jim navíc svoji hrou v úvodu zápasu výrazně vypomohla k vytvoření náskoku a nebylo tak již po pár minutách pochyb o tom kdo získá tři body. Upřímně sám jsem nedával našemu týmu moc šancí, a to se nakonec i potvrdilo. Jediným skvělým počinem tohoto zápasu tak byl nástup naší mládeže do druhého poločasu. A nejenže se zbytku týmu vyrovnali, ale dovolím si tvrdit, že pokud by byli k dispozici od začátku tak by rozhodně nebyla naše porážka tak výrazná. Doufám jen, že se potvrdí informace, že někteří z těchto hochů rozšíří naše řady už od následující sezóny.

Následující víkend proběhla rozlučka s poměrně úspěšnou sezónou a tam už většina týmu dorazila. Rozlučka se povedla a lze ji hodnotit stejně jako právě ukončenou sezónu – SKVĚLÝ VÝKON od celého týmu.

Sezónu by jsme měli rozjíždět na začátku srpna, tak poprosím všechny sledovat Týmuj a týmový chat a včas zadávat účast. Přeji hezkou dovolenou a prázdniny a Počeeérkyýý dúůúuuraz!!!

GólyNejlepší hráčStřídáníKarty



ml.dorostenci46´ J.Bydžovský (★★★½) za K.Kábele
46´ J.Záhorský (★★★½) za M.Minčič
46´ T.Rejlek (★★★½) za D.Rous


sestava

rozestavení 4 – 2 – 3 – 1

L.Picek
★★★
D.Rous
★★½
L.Urban
★★★
T.Tomáš
★★★
M.Minčič
★★½
O.Urban
★★½
M.Pavlovský
★★½
M.Horčík
★★½
F.Běla
★★★
A.Novotný
★★½
K.Kábele
★★